طرز تهیه پوره سیب زمینی به سبک رستورانی | بهترین روش پخت سیب زمینی برای خوشمزه شدن پوره را بدانید
به گزارش روبرونیوز، پوره سیب زمینی از غذاهای خوشمزهای است که ارزش غذایی بالایی هم دارد. این پوره علاوه بر اینکه از خوراکیهای مورد علاقه کودکان است به عنوان پیش غذا در کنار غذاهای دیگر نیز استفاده میشود. در این مطلب شما را با آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه پوره سیب زمینی کلاسیک و رستورانی آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی برای ۵ نفر
به طور کلی برای تهیه پوره سیب زمینی کلاسیک یا ساده از ترکیب مواد شیر، خامه و کره به مقادیر مختلف استفاده میشود.
سیب زمینی یک کیلوگرم
خامه نصف پیمانه
شیر نصف پیمانه
کره ۶۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
میزان کالری این غذا ۱۸۰ کیلو کالری است.
طرز تهیه پوره سیب زمینی
این دستور پخت یکی از بهترین روشهای تهیه پوره سیب زمینی ساده است که در بسیاری از رستورانها استفاده میشود. طرز تهیه این پوره چندان سخت نیست و خوشمزه بودن آن بستگی به مواد و میزان ترکیب آنها دارد.
مرحله اول: پختن سیب زمینی
برای تهیه پوره سیب زمینی کلاسیک ابتدا نیاز است سیب زمینیها پخته شوند. برای پختن سیب زمینی دو روش وجود دارد که در ادامه به توضیح آنها میپردازیم. شما میتوانید مطابق میل خود، از هر کدام از این دو روش استفاده کنید.
برای پختن سیب زمینیها این است که بعد از شستن، ابتدا پوست آنها را بگیرید سپس به صورت قطعات ۲ سانتیمتری خرد کنید. در نظر داشته باشید، استفاده از این روش باعث میشود که پوره سیب زمینی در نهایت بافت بهتری داشته باشد و مانع چسبندگی بیش از حد پوره میشود.
شما میتوانید بعد از شستن سیب زمینیها، آنها را درون قابلمه پراز آب بریزید تا پخته شوند، سپس اقدام به پوست گرفتن آنها کنید.
مرحله دوم: تهیه سس پوره سیب زمینی
در فاصله پختن سیب زمینیها، در ظرف دیگر، مخلوط شیر و کره و خامه را آماده کنید. برای تهیه این سس، شیر و کره و خامه را درون یک ظرف گود، روی شعله ملایم قرار دهید تا حدی که کره کاملا ذوب شود. دقت داشته باشید که شیر نباید بجوشد.
مرحله سوم: ترکیب سیب زمینی با سس
سیب زمینیهای پخته شده را با استفاده از گوشت کوب، کاملا له کنید. در نهایت مخلوط شیر و خامه داغ را به سیب زمینیها اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود. پوره سیب زمینی کلاسیک آماده شده را در ظرف مناسب سرو کنید و همانطور گرم میل بفرمایید.
نکاتی برای تهیه پوره سیب زمینی
• برای پخت پوره سیب زمینی میتوانید میزان شیر یا کره را کم و زیاد کنید.
• اگر باب میلتان نبود میتوانید شیر را از داخل آن حذف کنید.
• استفاده از خامه در پوره سیب زمینی کاملا سلیقه ای است.
نکته تغذیهای: پوره سیب زمینی کلاسیک، یکی از غذاهای سالم و خوش خوراک است که اگر به درستی طبخ و سرو شود، به عنوان یک وعده مناسب و کم خطر به شمار میآید. در واقع با توجه به اینکه سیب زمینی، خود به تنهایی حاوی مقادیر بالای کربوهیدرات است؛ باید دقت کرد در کنار مواد غذایی با چربی بالا سرو نشود.